Skip to content

Black Out 26 januari in de bioscoop

januari 5, 2012

BLACK OUT is een film van Arne Toonen.

Raymond Thiry speelt de hoofdrol in deze komische misdaadthriller, waarin Katja en Birgit Schuurman voor het eerst samen in een film te zien zijn. Melle Runderkamp schreef het scenario, Hazazah Pictures en Orange Film zijn de producenten en BNN is de coproducerende omroep.

Naast Raymond Thiry (Oorlogswinter), Katja Schuurman (S1ngle, Interview) en Birgit Schuurman (De Eetclub,) spelen in Black Out onder anderen mee: Kim van Kooten (Phileine zegt Sorry), Alex van Warmerdam (Ober), Ursul de Geer, Robert de Hoog (Skin), Renée Fokker (Overspel), Bas Keijzer (Alles is Liefde), Marwan Kenzari (Rabat, Loft), Horace Cohen (Ellis in Glamourland), kickbokser Sem Schilt en rappers Willie Wartaal en Kempi.

In deze spannende en humoristische thriller wordt ex-crimineel Jos Vreeswijk op de dag voor zijn huwelijk wakker met een pistool in zijn hand naast een onherkenbaar lijk. De onderwereld beschuldigt hem bovendien van het stelen van twintig kilo cocaïne. Jos krijgt 24 uur om alles op te lossen. Bijkomend probleem is echter dat hij een black out heeft. Lukt het Jos om te voldoen aan het ultimatum en op tijd zijn voor zijn eigen huwelijk?

Arne Toonen regisseerde eerder Dik Trom; Melle Runderkamp schreef het scenario voor Het Schnitzelparadijs.

www.blackoutdefilm.nl

Share on Facebook

Spread The Love, Share Our Article

Related Posts

Comments

There are no comments on this entry.

Add a Comment

Required

Required

Optional