Skip to content

HIGH HEELS in Concert

maart 4, 2011

Vanaf 14 maart is Birgit in een nieuwe productie te zien en horen:

High Heels in Concert – Tonight is Ladies Night!

De voorstelling High Heels in Concert draait om de roerige Amsterdamse levens van vier eigenzinnige vrouwen: Kate, Dorien, Sylvia en Vivian. Terwijl ze lief en leed met elkaar delen is er altijd nog genoeg te bespreken en op te biechten. In urenlange gesprekken over complexe wereldproblemen tot de perfecte dagcréme ontdekken ze continu weer nieuwe dingen van elkaar. Hoewel de ongevraagde adviezen over tafel vliegen en ongezouten meningen niet zelden tot pittige discussies leiden, wordt er vooral gelachen en ook wel eens gehuild.

Al deze elementen komen uitgebreid aan bod en worden afgewisseld met songs die raken en inspireren. Bij een echte ladiesnight hoort natuurlijk ook een ladies treatment: een welkomstcocktail bij binnenkomst en aan het eind van de avond een overvolle goodiebag.

Kortom, een heerlijke voorstelling voor alle vrouwen die ook stiekem niet happy single zijn, wel eens fantaseren over de buurman, speciaal voor een paar schoenen naar Parijs vliegen, zich elke week met frisse tegenzin naar de yoga werken, 48 uur in één dag proberen te proppen maar vooral voor die vrouwen die niet kunnen overleven zonder hun vriendinnen.

Productieteam

Tekst: Clinty Thuijls & Maartje van de Brink
Productie: Mechteld Bannier
Regie: Clinty Thuijls
Cast: Lucretia van der Vloot, Denise van Donselaar, Jelka van Houten, Birgit Schuurman
Share on Facebook

Spread The Love, Share Our Article

Related Posts

Comments

There are no comments on this entry.

Add a Comment

Required

Required

Optional