Skip to content

Iedereen bedankt voor zijn liefde in 2011!

januari 5, 2012

Ik, Birgit, wil graag iedereen bedanken die het direct of indirect mogelijk heeft gemaakt dat we dit jaar met Het Grote Verlangen hebben kunnen toeren. Mijn band, technici, management, theaters, boeker, regisseurs, adviseurs, vrienden, familie en last but certainly not least….iedereen die de moeite heeft genomen om naar de voorstelling te komen kijken. Ik weet dat ik velen heb verrast omdat ik iets heb laten zien dat ik nog nooit heb laten zien, wat jullie nog niet van mij kenden. Ik heb gelukkig al veel mensen met een liefdevol gevoel en vol positieve energie naar huis kunnen laten gaan en ik ben nog lang niet klaar….

We zijn volop bezig met het boeken van nieuwe voorstellingen voor 2012. Ik hoop jullie daar (weer) te zien!

Share on Facebook

Spread The Love, Share Our Article

Related Posts

Comments

There are no comments on this entry.

Add a Comment

Required

Required

Optional