Skip to content

Opnames Black Out deze week van start, figuratie gezocht!

oktober 2, 2011

Deze week start regisseur Arne Toonen met de opnames voor zijn nieuwe film Black Out.
Black Out is op zoek naar figuranten. De film is geschreven door Melle Runderkamp (o.a. de televisie serie Het schnitzelparadijs) en zal geregisseerd worden door Arne Toonen (o.a. Dik trom).

Black Out is een misdaadkomedie die zich afspeelt in de Rotterdamse onderwereld. Excrimineel Jos Vreeswijk, gespeeld door Raymond Thiry, is al vijftien jaar op het rechte pad en sinds kort keurig verloofd met de bevallige Caroline, gespeeld door Kim van Kooten. Maar al het goede waar hij zo hard voor gevochten heeft lijkt in één klap te zijn weggeslagen als hij op de dag voor zijn huwelijk wakker wordt naast een lijk met een pistool in zijn hand .

Belangrijke andere acteurs die te zien zijn in Black Out zijn o.a.; Robert de Hoog, Birgit Schuurman, Katja Schuurman, Alex van Warmerdam, Willie Wartaal, Kempi, Bas Keijzer, Renee Fokker, Marwan Kenzari, Horace Cohen en Sem Schilt.

Lijkt het je leuk om hieraan mee te werken en een compleet verzorgde dag op een filmset mee te maken. Stuur dan even je naam, een foto, je telefoonnummer en je leeftijd naar anneverrest@hazazah.nl. Daarna ontvang je meer informatie. Een aantal data dat wij figuranten nodig hebben zijn o.a. 4 oktober, 10 oktober, 19 oktober, 22 oktober en 25 oktober.

Share on Facebook

Spread The Love, Share Our Article

Related Posts

Comments

There are no comments on this entry.

Add a Comment

Required

Required

Optional