Skip to content

Voorproefje van het Grote Verlangen op Ned 3, 31 augustus, 21:30

augustus 31, 2011

KRO’s Carte Blanche

In KRO’s Carte Blanche maken Bekende Nederlanders hun eigen programma, los van interviewers en bestaande formats, over een onderwerp dat zij belangrijk vinden. Birgit Schuurman, Frank Lammers en Kim Feenstra krijgen de vrije hand. Zij mogen in beeld brengen waar hun hart naar uit gaat. Carte Blanche is een van de pilots in het kader van TV Lab.

birgit-schuurmanActrice en zangeres Birgit Schuurman ergert zich al jaren aan de manier waarop de tv aandacht geeft aan muziek. Door de nummers in te korten komt het verhaal vaak niet uit de verf. “Maar ik heb nu carte blanche. Ga er dus maar lekker voor zitten, neem een glaasje wijn en blijf het nummer uit kijken.” Tegelijkertijd maakt zij van de gelegenheid gebruik het stereotype beeld dat men van haar heeft, dat van stoere rock chick, onderuit te halen. Birgit laat zien wie de échte Birgit Schuurman is.

frank-lammersActeur Frank Lammers hoorde Gerd Leers, minister voor Immigratie en Asiel, op de radio zeggen dat het zoeken naar geluk geen reden is om mensen asiel te verlenen. Het zette hem aan het denken: “Als geluk geen reden is om asiel te zoeken, wat dan wel?” Frank denkt in het AZC in Almere het antwoord op deze vraag te vinden.

Model Kim Feenstra heeft een nieuwe liefde in haar leven: Mickey. Maar deze Siberische husky heeft meer nodig dan liefde alleen. Kim gaat op zoek naar een manier om haar poolhond gelukkig te maken.

TV Lab is een themaweek op Nederland 3 waarin programmamakers uit binnen- en buitenland de kans krijgen vernieuwende, afwijkende, creatieve programma’s en pilots aan het Nederlandse publiek te tonen. De uitzendingen zijn in de week van 29 augustus tot en met 2 september te zien.

Carte Blanche, woensdag 31 augustus om 21.30 uur (herhaling om 23.30 uur) op Nederland 3.

Share on Facebook

Spread The Love, Share Our Article

Related Posts

Comments

There are no comments on this entry.

Add a Comment

Required

Required

Optional