Skip to content

Who’s Sandy V.?

januari 31, 2016

‘Sandy V. tekent voor de pakkendste carnavalshit van het jaar’

Bekijk de video hier!!!!!

Ieder jaar strijden de meest uiteenlopende artiesten om dé carnavalshit van het jaar te scoren. Op de valreep gooit ook Sandy V. zich in deze strijd met de catchy popsong Shacky Shacky Boom Boom. Vanuit het carnavalshart van Nederland noemde Dagblad de Limburger het nummer al de pakkendste carnavalshit van het jaar.

Sandy V. is een personage uit de muzikale parodie Pumps & Penalties, gespeeld door Birgit Schuurman. In deze parodie op de voetbalwereld speelt Birgit één van de voetbalvrouwen die gaat voor beroemdheid, rijkdom en succes. Birgit: ‘Sandy is een niet al te snugger en seksueel heel open meisje, dat het wil gaan maken als zangeres. Op advies van een voetbalvrouwmakelaar richt ze al haar pijlen op Tim Rensebrink – gespeeld door Rutger de Bekker-, die gretig op haar avances ingaat.’

De musical toert sinds begin januari door Nederland. Vanuit het publiek kwam steeds regelmatiger de vraag of het nummer ook uitgebracht zou worden. Aan deze vraag is met deze release nu gehoor gegeven. De muziek is van Peter van de Witte (Droog Brood). Samen met Birgit is hij ook verantwoordelijk voor de tekst. Op de achtergrond zingen alle acteurs uit de productie mee. Naast Birgit Schuurman zijn dat Maaike Martens, Jolanda van de Berg, Eva Poppink, Han Oldigs, Rein Hofman, Juneoer Mers en Rutger de Bekker.

Over Pumps & Penalties
Pumps & Penalties is de nieuwe productie gemaakt door hetzelfde team als de makers van de hitmusical Vijftig tinten…de parodie. In deze hilarische muzikale parodie komen alle clichés uit ‘het voetbalwereldje’ voorbij. Een avond vol voetbal, liefde, lama’s, hooligans en (chantage)tactieken.

Share on Facebook

Spread The Love, Share Our Article

Related Posts

Comments

There are no comments on this entry.

Add a Comment

Required

Required

Optional